Jet set

Adriana Lima kao grčka boginja: Smjelom kombinacijom oduševila publiku

Adriana Lima kao grčka boginja: Smjelom kombinacijom oduševila publiku
Foto: Instagram | Adriana Lima kao grčka boginja: Smjelom kombinacijom oduševila publiku

Jedan od najprestižnijih i najpopularnijih filmskih festivala na svijetu - Festival u Kanu - traje do 28. maja, što znači da ćemo u ovom vremenskom periodu imati mogućnost da vidimo slavne ličnosti u besprekornim modnim izdanjima.

Baš kao što je glumica Eva Longorija ukrala sve simpatije publike prvo veče Kanskog festivala, tako je Adriana Lima sinoć oduševila publiku kada se pojavila zajedno sa svojim partnerom Andreom Lemerom.

Lepa Brazilka izabrala je crnu svilenu haljinu koja je istakla i njen trudnički stomak. Pristojan dekolte, nastavci rukava koji se vuku po zemlji samo su dio nesvakidašnje toalete, čiji donji dio ostavlja bez daha.

Foto: Tanjug/AP

Naime, donji dio haljine napravljen je tako da izgleda kao suknja, a najzanimljive od svega je to što je takozvonog grčkog kroja, koji odavno nismo imali priliku na poznatima. 

Adriana je kombinaciju upotpunila crnim sandalama sa kaišićma i efektnim minđušama sa cirkonima u ružičastoj boji.

Budući otac njihove bebe i partner Adriane Lime nije zaostajao kada je riječ o stajlingu. On je za ovu priliku obukao teget smoking koji je upario sa bijelom košuljom, leptir-mašnom i lakovanim cipelama, prenosi Ona.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije