Jet set

Aleksandra Bursać progovorila o zdravstvenom problemu

Aleksandra Bursać progovorila o zdravstvenom problemu
Foto: Printscreen/Instagram | Aleksandra Bursać progovorila o zdravstvenom problemu
N.N.

​Pjevačica Aleksandra Bursać otvorila je dušu i priznala da se zbog lošeg načina života godinama bori sa insulinskom rezistencijom.

Naime, Aleksandra je zbog insulinske rezustencije morala da promijeni životne navike, pa je i smršala i za sad joj uspijeva da bolest drži pod kontrolom.

"Trudim se. Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 posto manji, znači da nešto dobro radim", rekla je pjevačica.

"Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Skoro sam počela i lekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro", otkrila je pjevačica u emisiji "A sad malo mi", gdje je priznala da nema problem da otvoreno govori o svom problemu jer želi da na taj način pomogne drugima.

"Znam da se sa tim problemom bore i devojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promeniš", zaključila je Aleksandra.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno govorila i da nema sreće u ljubavi, ali da joj na poslovnom planu cvjetaju ruže.

"Meni je posao beg od svega, ja volim da pevam pre svega i volim tu energiju sa ljudima, pa eto dok ne naiđe neko pravi i bitan i dok se ne ostvarim kao majka, radiću i trudiću se da stvorim sve i za sebe i za svoju porodicu", izjavila je Aleksandra, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije