Jet set

Alis Evans traži pare od fanova: Bankrotirala sam

Alis Evans traži pare od fanova: Bankrotirala sam
Foto: Print Screen/Instagram | Alis Evans traži pare od fanova: Bankrotirala sam
N.N.

Glumica Alis Evans zamolila je svoje pratioce na društvenim mrežama da joj uplate koliko mogu na GoFundMe stranicu koju je otvorila kako bi skupila 20.000 funti (oko 23.000 evra) za troškove brakorazvodne parnice i advokata.

Naime, Alis je prošle godine prekinula odnos s glumcem Ijanom Grafudom. Naglasila je kako je "advokate koji su je dosad zastupali morala da otpusti jer nije mogla da izdvoji više novca za njih te da je potpuno bankrotirala", prenose strani mediji.

Inače, razlaz Alis i Ijana bio je dosta turbulentan. U međuvremenu se pojavila treća osoba, glumčeva djevojka Bijanka Voles. Glumac je jednom prilikom ispričao da ga Evans maltretira porukama, zbog čega je zatražio i zabranu prilaska. Sudu je dostavio 113 stranica poruka i mejlova koje mu je privatno slala.

"Prijetila je će mi učiniti ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćerke i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtjevima. Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni", rekao je glumac.

Inače, par se upoznao za vrijeme snimanja filma "102 Dalmatinca". Imaju dvije kćerke, Elu Betsi i Elsi Marigold. Bili su u braku 14 godina prije nego što je glumac u martu podnio zahtjev za razvod.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije