Jet set

Amber poludila zbog Depove advokatice, a onda su joj pustili snimak

Amber poludila zbog Depove advokatice, a onda su joj pustili snimak
Foto: Tanjug/AP | Amber poludila zbog Depove advokatice, a onda su joj pustili snimak
N.N.

Amber Herd našla se na klupi za svjedoke, a advokatica Džonija Depa imala je priliku da je unakrsno ispituje. Isplivale su mnoge gadosti iz odnosa bivšeg glumačkog para, ali je Depov pravni tim "podsjetio" i da je Amber ranije bila nasilna.

Ako ne pratite suđenje godine, Džoni je, navodno, tukao Amber u braku, onda su se razveli i ona je dobila novac da bi ćutala o tome. Ipak, pogazila je riječ zbog čega je sad Džoni tuži za klevetu, a ona je njemu uzvratila kontratužbom pošto ju je nazvao lažovom. Glumac od Amber traži 50 miliona odštete, a ona od njega čitavih 100 miliona dolara, ali postoji mogućnost da oboje iz sudnice izađu bez prebijene pare.

Poslije šok otkrića o novcu koji je dobila od Depa, Amber je opet bila na klupi i ovoga puta, morala je da govori o odnosu sa bivšom djevojkom.

"Džoni nije jedini emotivni partner kog ste tukli, zar ne", pitala je advokatica, a Amber se naljutila i rekla da nikada nije tukla nijednog emotivnog partnera ili partnerku.

Međutim, 2009. je glumica uhapšena zbog napada na tadašnju djevojku, Tasju van Ri, koju je udarila pred dvojicom policajaca. Tasja nije htjela krivično da je goni pa je slučaj prošao bez posljedica, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije