Jet set

Ana Nikolić pokušala da isprovocira Milicu Pavlović zbog južnjačkog naglaska

Ana Nikolić pokušala da isprovocira Milicu Pavlović zbog južnjačkog naglaska
Foto: Printscreen/Instagram | Ana Nikolić pokušala da isprovocira Milicu Pavlović zbog južnjačkog naglaska

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović oglasila se nakon što je objavljen snimak Ane Nikolić, u kom je koleginica proziva.

Naime, Ana je pokušala da ismije Miličin naglasak, ali joj to nije pošlo za rukom. Pavlovićeva je, inače, odrasla u Gornjem Bunibrodu, mjestu kraj Leskovca.

"Kome d' uzmu pesmu? Za pretplatu? Neće to da može tako. Možda u Bunibrod, kod nas nije tako", govorila je Ana Nikolić u snimku.

Međutim, poznato je da se Milica ponosi rodnim mjestom i da redovno ističe odakle je, pa su mogi pomislili da je upravo njena nova objava posvećena Ani.

Pavlovićeva je na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju mape Srbije, sa označenom lokacijom svog rodnog mjesta - Gornji Bunibrod.

Milica je poslala i emotikone u obliku poljupca i srca, te tako ponosno ispravila Nikolićevu koja je pomenuto mjesto nazvala pogrešno.

"Milica objasnila", "Džabe sve Ani kada je Milica ponosna devojka", "Šah-mat za Anu Nikolić", "Presmešna mi je Ana", "I nastavlja se ipak", "Ovo je sigurno upućeno Ani", "Šta li će Ana odgovoriti ili je ostala bez teksta", neki su od komentara.

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije