Jet set

Andrija Milošević: Stalno to sebi radim, malo mršavim, pa se malo bubnem

Andrija Milošević: Stalno to sebi radim, malo mršavim, pa se malo bubnem
Foto: Screenshot/Instagram/andrijamilosevic_official | Andrija Milošević: Stalno to sebi radim, malo mršavim, pa se malo bubnem

Popularni glumac Andrija Milošević drastično je smršao, a kako je rekao, on je na dijeti i kroz nekoliko mjeseci najavio je sebe kao novog Andriju.

Andrija je vodio konferenciju za medije "Beogradskog sindikata" povodom velikog koncerta na Tašmajdanu, koji će održati 11. juna, a kada se pojavio mnogi su bili iznenađeni njegovim izgledom.

"Na dijeti sam, malo se bavim sobom. Stalno tako pravim sebi to, malo mršavim, pa se malo bubnem, pa opet... ", rekao je Milošević za Telegraf Jetset.

"Sada sam odlučio, s obzirom na to da ću celog leta snimati i da nemam vremena i da neću imati odmor, pa ću za septembar, kada vam budem predočio to nešto novo što radim, onda ćete videti mene apsolutno novog", dodao je Andrija.

Na pitanje kakav je novi projekat i da li je vezan za zdravlje, odgovorio je:

- Za zdravlje, za izgled, sve što mladi vole danas.

Iako je nedavno postao tata, te pored dosta poslovnih obaveza, provodi vrijeme i brine o nasljedniku, kaže da to nije uticalo na njegovu kilažu.

"Nisu na gubljenje kilograma uticale poslovne obaveze i privatne, oko bebe, to je moja, da kažem, samodisciplina", zaključio je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije