SP Qatar 2022.

Jet set

Baka Prase izašao iz ilegale nakon Kikine smrti

Baka Prase izašao iz ilegale nakon Kikine smrti
Foto: Screenshot/YouTube | Baka Prase izašao iz ilegale nakon Kikine smrti
N.N.

Influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase povukao se sa scene nakon što je preminula jutjuberka Kika Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević, a sad je odlučio da se ponovo vrati na javnu scenu i o tome obavijestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

"Jednostavno ne znam šta da kažem... Mogu slobodno da kažem da je ovo bio najteži period u mom životu, znate već zašto. Ali vi... Iako nisam snimao, evo skoro 5 meseci, vi, institucija... vi me niste napustili. Ne samo da me niste napustili, nego je institucija nastavila da raste."

On je dodao da, iako nije snimao, da su mu pratioci pokazali koliko ga vole i koliko mu nedostaju.

"Nisam snimao, a vi ste mi pokazali koliko smo jaki, koliko me volite i koliko vam nedostajem. Prešli smo dva miliona iako nisam snimao. Prvi jutjuber na Balkanu sa preko dva miliona!"

Kako je naveo, obuzele su ga emocije kada je dostigao dva miliona pregleda i da je shvatio da ne može da izdrži bez YouTubea i pratilaca.

"Nisam ni primetio, al kad sam ugledao kanal, koji smo zajedno izgradili, od nule, da je stigao do dva miliona, emocije su me obuzele i znao sam da ne mogu više da izdržim bez YouTubea, bez svakodnevnog smejanja i naravno bez vas.

"Bili ste uz mene kad smo gazili po svima, bili ste uz mene kad su svi gazili po meni. Nemam šta da kažem, sem hvala. I zato ste baš vi razlog zbog kog se vraćam da pokidamo ovu predosadnu scenu bre - napisao je u svom obraćanju Baka Prase na Instagramu i najavio nove projekte.

(Kurir.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije