Jet set

Bane Mojićević nakon razvoda našao djevojku

Bane Mojićević nakon razvoda našao djevojku
Foto: Printscreen/Instagram | Bane Mojićević nakon razvoda našao djevojku

​Pjevač Bane Mojićević prije dvije godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i kćerku Mašu.

Bane je nakon toga izbjegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak, a sada je u intervjuu priznao da je opet srećan u ljubavi.

"Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno. Ja sam posle 3 godine posle razvoda bio spreman za nove stvari. Naučio sam da ne planiram ništa, ne želim da planiram o zajedničkom životu. Bitno mi je da sam ispunjen, ne razmišljam o tome. Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage pristao bih. Upoznali smo se preko društvenih mreža", rekao je pjevač, a onda se osvrnuo na snimanje spota:

"Odlično sam, sve je u najboljem redu. Nisam bio na odmoru, bio sam vredan u Grčkoj, snimao sam spotove, pa se ne može reći da je to bio odmor", rekao je Bane, prenosi Pink.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije