Jet set

Barbara: Uvek sam imala čudne veze, tražila čudne muškarce

Barbara: Uvek sam imala čudne veze, tražila čudne muškarce
Foto: Screenshot/Youtube | Barbara: Uvek sam imala čudne veze, tražila čudne muškarce

Pjevačica Barbara Bobak nedavno je raskinula vjeridbu s kolegom Darkom Lazićem, a sada je priznala njen emotivni život oduvijek bio komplikovan i da je njen izbor muškaraca specifičan.

"Kroz život sam imala jako čudne veze, uvek sam tražila čudne muškarce, jer sam ja prvenstveno jako čudna osoba i ja ne mogu da budem s nekim kako ja i moji prijatelji to nazivamo ko je civil, u smislu da je čovek koji ima neki redovan posao, što bi se u sociologiji rekla standardna biografija, školovao se, zaposlio, skućio, kod mene je sve nekako bilo zbrda-zdola, jer sam ja takva na svoju ruku", rekla je Barbara.

Barbara je otkrila i da svaki problem koji ima rješava u četri četiri zida, jer, kako kaže, ne želi druge da zamara svojim problemima.

"Oduvek sam imala taj stav da svi ljudi oko mene imaju dovoljno svojih problema, zašto bih ja bilo koga zamarala svojim problemima i prvi put sada sam se osetila da ipak nisam sama na svetu i to mi je pomoglo, imam gomilu prijatelja i porodicu koji su me čupali iz tih nekih loših emocija i dali su mi snagu da nastavim i dođem sebi", rekla je pjevačica za Grand Online i dodala da je srećna zato što je okružena armijom iskrenih prijatelja:

"Ja sam srećna osoba zato što sam okružena armijom iskrenih prijatelja... Ja kao neko ko se celog života zatvarao u sebe, takva sam ličnost i kada sam imala probleme u osnovnoj školi i kada bi se desilo da me neko maltretira, ja dođem kući i kao sve je super, a onda odem u sobu i počnem da plačem sama sa sobom", rekla je Barbara.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije