Jet set

Dara Bubamara gradi vilu vrijednu pola miliona evra

Dara Bubamara gradi vilu vrijednu pola miliona evra
Foto: Print Screen/Instagram | Dara Bubamara gradi vilu vrijednu pola miliona evra
N.N.

Dara Bubamara kupila je plac na Fruškoj gori od 50 ari, na kome će izgraditi vilu sa bazenom. Pjevačica neće živjeti u toj kući, već će je izdavati.

Folk zvijezda riješila je da uloži 500.000 evra u nekretninu, koju planira da izgradi u Irigu.

"Dara je još pre nekoliko godina kupila plac na obroncima Fruške gore. Dugo nije znala šta da radi sa njim, sve dok je bivši muž Milan Kesić nije savetovao da svu ušteđevinu uloži u izgradnju vile sa bazenom i da je izdaje! Poslušala ga je i već krajem leta počeće izgradnju. Rekla mi je da hoće da sve pršti od luksuza! Sve to će je koštati 500.000 evra i plan je da već na proleće sve bude završeno", priča Darina drugarica za Informer.

Prema rijelima izvora, Dara će graditi kuću od 400 kvadrata.

"U prizemlju će imati dve velike prostorije za proslave, a na spratu osam spavaćih soba i četiri kupatila. Svaka soba će imati izlaz na jednu veliku terasu, sa koje puca pogled na Frušku goru. U dvorištu će imati garažu, kao i kućicu za poslugu koja će tu moći da prenoći", priča pjevačicina drugarica.

Izvor dodaje i da Bubamara neće živjeti u toj kući, jer već ima stanove i u Novom Sadu i u Beogradu.

"Dara mi je rekla da ne planira da živi u vili, već će je izdavati na dan ili na duže, i to za razne proslave, snimanje filmova... I neće da zapostavlja pevanje zbog novog biznisa, već želi da ima dodatnu zaradu. Naravno, njene kolege i prijatelji uvek će imati popust", dodala je ona.

Bubamara se najviše raduje bazenu koji će imati u dvorištu vile.

"Bazen će biti veliki, imaće i grejače vode, tako da će gosti moći da plivaju i zimi. Dara obožava da pliva, pa će, kad ne bude izdavala kuću, redovno ići na svoj bazen. Rekla nam je da jedva čeka da se sve završi, pa da može u toplesu da se sunča jer će imati ogromnu ogradu, pa paparaci neće moći da je upecaju", završava priču Darina drugarica.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije