Jet set

Dara Bubamara pristala da bude pod kamerama dva mjeseca

Dara Bubamara pristala da bude pod kamerama dva mjeseca
Foto: Instagram/darabubamara_official | Dara Bubamara pristala da bude pod kamerama dva mjeseca
N.N.

Dara Bubamara je pristala da je kamere snimaju puna dva mjeseca tokom ljeta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen.

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva mjeseca tokom ljeta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen.

"Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gdje se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima", otkrio je izvor za Informer.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

"Dara je pristala da je snimaju pet dana nedjeljno puna dva mjeseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka...", ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti:

"Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija".

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije