Jet set

Đorđe David o ženi: Mnogo je pokvaren čovek

Đorđe David o ženi: Mnogo je pokvaren čovek
Foto: Screenshot/Instagram | Đorđe David o ženi: Mnogo je pokvaren čovek
N.N.

Đorđa Davida jedino je do sada uspjela da smiri njegova partnerka Ana, koju roker obožava iako ju je okarkaterisao kao "namazanu kučku".

"Ana je jedan mnogo pokvaren čovek, jedna namazana kučka, koja je sve tako perfidno uradila da ja mogu samo da joj skinem kapu. Volim da budem svoj i slobodan, a ona je to u startu skapirala i apsolutno kao pametna žena ni na čemu nije insistirala. Svoju priču je vodila fantastično, kao da je psiholog", otkrio je Đorđe u emisiji "Iz profila" prije sedam godina.

Njih dvoje su se upoznali u teretani u kojoj je ona radila.

"Kada sam je spazio ja sam se odmah zakucao, što mi se jako retko dešavalo u životu. Morao sam da budem vrlo uporan jer mi nije verovala. Mislila je da sam tu došao da uberem još jedan list sa grane, a evo već 9 godina smo zajedno. Mi smo nevenčani, ja ne mogu da se priklonim nekim stvarima, moram da imam svoj prostor, i ona je to skapirala", ispričao je David.

Osim ljubavi, njih veže i kćerka Staša. Đorđe je podokelio i anegdotu vezanu za trenutak kada je saznao da će postati otac.

"Namenski smo želeli dete, i bolju majku za svoje dete nisam mogao da izaberem. Zanimljiva je stvar kako mi je saopštila da je u drugom stanju. Vraćao sam se sa svirke u neku zoru oko pola pet, i ona me je pozvala na telefon i saopštila mi. Nije mogla da čeka uživo da mi kaže, jer nije mogla da zaspi. Dao sam kolegi iz benda da vozi, jer ja nisam bio u stanju. Na kraju smo stali na pumpu i pili smo, iako ja ne pijem, pa smo čekali da prođe osam ujutru da nas ne bi zaustavila policija", prisjetio se roker kroz osmijeh, prenosi "Grand online".

Kao što on zahtijeva slobodu, poštuje i odluke svoje žene.

"Ponovo kažem da bolju osobu nisam mogao da izaberem. Ali ako mi ona jednog dana kaže "E čiko, našla sam nekog mlađeg", šta da radim. Mi ćemo uvek civilizovano moći da pričamo i funkcionišemo, naročito jer imamo novi centar sveta, a to je naša ćerka Staša", dodao je on.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije