Jet set

Dragan Kojić Keba otkrio kakve planove ima za koncert Zorice Brunclik

Dragan Kojić Keba otkrio kakve planove ima za koncert Zorice Brunclik
Foto: Print Screen/Instagram | Dragan Kojić Keba otkrio kakve planove ima za koncert Zorice Brunclik

​Brojni festivali i koncerti dio su višedecenijske karijere Dragana Kojića Kebe, međutim i nakon toliko godina pjevač ima velike planove ne samo na iznenađenje naše publike, već i regiona.

"Dosta mojih nastupa je vezano za Bugarsku, a uskoro se sprema jedan baš veliki koncert u Sofiji. Veliki je to zahvat, ali sam siguran u uspeh i nikada nisam sumnjao ni u jedan moj uspeh, valjda se zato i dešavaju. Zato o drugoj strani medalje ne bih pričao, ali je vrlo malo padova bilo u mojoj karijeri, skoro da ih i ne pamtim", rekao je Keba.

Mnogi pjevači spremaju performanse i scenske nastupe kada pripremaju koncerte, dok je Kebi dovoljan samo mikrofon i neizostavno ogledalce pa ne čudi što je posljednji koncert u prijestonici publici ostao u sjećanju.

"Znam da su moja ogledalca uvek zanimljiva i medijima, ali izgleda i publici (smijeh). Dobro je da sada ima nastupa tako da je u planu i koncert u Beogradu, videću da li Sava centar ili Taš, uglavnom ako ne stignem ove biće sledeće godine. Mada mi je velika želja da i u mojoj rodnoj Loznici napravim jedan spektakl kao što je bio pre par godina", otkrio je pjevač.

Uskoro slijedi i koncert njegove velike prijateljice i koleginice Zorice Brunclik kojoj je pjevač neizmijerna podrška.

"Uvek smo bili prijatelji i podržavam je uvek, na mrežama joj lajkujem sve, pa nije mala stvar imati takav koncert. Biću sigurno prisutan u publici ali i na sceni ako zatreba", rekao je Kojić, prenosi Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije