Jet set

Duško Tošić dok je bio u braku sa Jelenom Karleušom stekao milione

Duško Tošić dok je bio u braku sa Jelenom Karleušom stekao milione
Foto: Printscreen/Instagram | Duško Tošić dok je bio u braku sa Jelenom Karleušom stekao milione
N.N.

​Poslije saopštenja o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, mnogi su se zapitali kako će slavni par podijeliti imovinu.

Iako je poznato da pjevačica odlično zarađuje, jasno je da je njena zarada samo djelić od onoga što je zaradio slavni fudbaler.

Međutim, bez obzira na to, po zakonu, ukoliko nemaju predbračni ugovor, supružnici bi imovinu stečenu u braku trebalo da dijele na ravne časti.

Ipak, po Jeleninim riječima, sve što su ona i Duško stekli se neće dijeliti, već će biti prepisano na njihove kćerke.

S obzirom na to da su rijetki oni koji su se tako rastali, Tošićev gest je vrijedan svakog poštovanja.

Neki od milionskih ugovora koje je Duško potpisao tokom braka sa Jelenom

Prvi veliki klub za koji je Duško nastupao bila je Crvena zvezda, iz koje je otišao u Tursku, a najznačajniji klub za koji je igrao u ovoj zemlji je Bešiktaš, čiji je prvotimac bio od 2015. do 2018. godine . Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje,  a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč, dok je u prethodnom klubu zarađivao 900.000€.

Nakon velikog uspjeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski Guangdžou R&F, gdje je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio preko 18 miliona evra.

Po toj pretpostavci, Jeleni bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra.

Bračni par Tošić posjeduje nekoliko nekretnina i automobila. Prije tri godine, mediji su objavili da su Jelena i Duško kupili vilu na Dedinju vrijednu oko 3 miliona evra, u koju se pjevačica upravo seli iz luksuznog doma Lisičjem potoku.

Spekulisalo se i da je poznati par 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, ni Jelena, ni Duško nikada o imovini nisu govorili javno, prenosi Svet.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije