Jet set

Džeklin Smit i u osmoj deceniji bi mogla da bude Čarlijev anđeo

Džeklin Smit i u osmoj deceniji bi mogla da bude Čarlijev anđeo
Foto: Screenshot/Instagram | Džeklin Smit i u osmoj deceniji bi mogla da bude Čarlijev anđeo

Glumica Džeklin Smit je prije skoro pola vijeka bila dio postave "Čarlijevih anđela", a ubrzo posle toga postala je seks simbol.

Proslavila se ulogom detektivke Keli u seriji "Čarlijevi anđeli", a kasnije se pojavljivala u filmovima Nightkill (1980) i Deja Vu (1985). Od sredine osamdesetih, počela je sa razvojem svog modnog i bjuti brenda.

Danas u 77. godini života, Smitova radi punom parom i izgleda prelijepo.

Glumica je početkom dvehiljditih pobijedila rak dojke i veoma je posvećena zdravom životu.

Vodi račina o ishrani i kako je isticala "već je navikla da jede što više svježe hrane, i hrane koja nema aditive", ali ponekad dopusti sebi i picu:

"Jedem dosta sirovog povrća, organskog mesa, zelenu salatu. Ali, inače verujem da u svemu treba biti umjeren, ne treba da budete previše disciplinovani jer ipak treba i uživati. A jednom nedjeljno dopuštam da jedem picu ili hamburger", rekla je Džeklin.

Što se tiče vježbanja glumica aktivno trenira, a to podrazumijeva kružne treninge, a posebno se fokusira na gornji dio tijela i donji dio leđa.

Kada je riječ o koži, glumica vjeruje da je najvažnija dobra hidratantna krema.

"Želite da nađete kremu koja se ne odvaja od šminke. Tako možete da uzmete sunđerčić i utapkate malo kreme preko šminke i osvježite je. Ulazi u linije i daje više boje i svežine licu, tako da ne izgleda suvo. Često stavim kremu preko šminku usred dana ako idem negde".

Džeklin je istakla da svako veče obavezno nanosi kremu sa retinolom koja sprečava pjavu bora, smanjuje pore i podstiče proizvodnju kolagena.

 

 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije