Jet set

Džon Ledžend progovorio o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom

Džon Ledžend progovorio o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom
Foto: Print Screen/Instagram | Džon Ledžend progovorio o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom

Džon Ledžend i Kanje Vest su nekada bili veliki prijatelji, međutim, sve se promijenilo kada su shvatili da im pojedini stavovi "nisu u harmoniji", objašnjava muzičar.

Naime, on je čak bio i osoba koja je zasvirala i zapjevala na reperovom vjenčanju s Kim Kardašijan, s kojom se prema pisanju stranih medija Ledžendova izabranica i dalje druži.

Kasnije, pak, Vestova želja da postane predsjednik, kao podrška koju je pružao Donaldu Trampu, bila je tačka za njihov odnos.

"Tu smo se nas dvojica mimoišli. Postalo je previše. Naše prijateljstvo to nije moglo da podnese", rekao je Džon u podkastu "The Axe Files" na samom početku ovog mjeseca.

"On nikako nije mogao da shvati da ja za njega, na primjer, ne bih glasao iz vrlo opravdanih razloga. Bliskost koju smo bili njegovali, tada je nestala", istakao je i dodao da je bilo vremena kada ne bi mogao ni da zamisli da se njih dvojica ne druže.

Jednom prilikom, takođe, bio mu je od velike pomoći. Bez njega, na primjer, ne zna kako bi se nosio s brzim napretkom koji je doživio na polju karijere.

"Njemu se to bilo desilo oko dvije godine prije nego meni. U neku ruku sam mu bio šegrt. Sve bih prvo vidio kako izgleda, a onda bi se desilo i meni", objasnio je, pa zaključio riječima:

"To mi je pomoglo da se mentalno pripremim, da znam kako da pametno postupam i prije nego što sam dospio u fokus."

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije