Jet set

Džulija Roberts proslavila 20 godina braka

Džulija Roberts proslavila 20 godina braka
Foto: Printscreen/Instagram | Džulija Roberts proslavila 20 godina braka

​Glumica Džulija Roberts (54) obilježila je 20. godišnjicu braka sa snimateljem Danielom Moderom (53), a povodom toga podijelila je fotografiju njihovog strasnog poljupca na društvenoj mreži Instagram.

Na fotki je uhvaćen poljubac Džulije i Daniela, a glumica je poručila da ne može da prestane da se smije i ljubi.

Slavna glumica je Modera upoznala 2000. godine na snimanju filma "Mexican". On je tad bio u braku sa vizažistom Verom Steimberg, dok je ona bila u vezi sa kolegom Benjaminom Bretom.

O njihovom prvom susretu glumica je rekla:

"Odmah sam se zaljubila u njega. Htjela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima."

Ubrzo su započeli ljubavnu vezu, sa čime se njegova porodica nije slagala, te su Roberts krivili za krah Moderovog braka.

Jedina koja je podržavala njihovu vezu bila je Moderova majka Pati, koja je svojedobno izjavila da je život prekratak da bi nekome sudila.

Par se vjenčao 4. juna 2002. godine u kapelici na ranču Džulije Roberts u Novom Meksiku. Na zabavi je bilo tek pedesetak gostiju, a među njima su bile i neke njihove kolege iz filmskog svijeta, poput Brusa Vilisa (67) i Džordža Klunija (61).

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije