Jet set

Edita Aradinović nakon operacije glasnih žica: Zvučala sam kao Džej

Edita Aradinović nakon operacije glasnih žica: Zvučala sam kao Džej
Foto: Printscreen/Instagram | Edita Aradinović nakon operacije glasnih žica: Zvučala sam kao Džej

​Pjevačica Edita Aradinović nedavno je operisala glasne žice, a sada se prvi put pojavila pred kamerama nakon intervencije.

Naime, ona je u emisiji Amidži šou ispričala detalje operacije i kakav joj je glas bio.

"Operisala sam glasne žice, sećaš se da sam u svakoj tvojoj emisiji pričala kao pokojni Džej! Bukvalno sam imala neku takvu katastrofalnu boju, sećam se da je bio Nikola Rokvić tu i nešto sam htela da otpevam uživo, imala sam ogromnu želju da pevam i to je tako loše zvučalo", rekla je Edita i dodala:

"Postala sam žena nakon operacije, čuje se promena. Jako mi je čudno, dopada mi se, jer se ne mučim kada pričam, uglavnom sam se jako mučila i stalno sam imala izražene vene kada pevam, stvarno mi je bilo katastrofalno!"

"Međutim, kad sam se operisala, kao da sam druga osoba! Čak mi je glas potpuno drugačiji, snimila sam pesmu nakon operacije i zvučim kao u 'Ministarkama'", ispričala je pjevačica kroz smijeh i dodala:

"Glas mora da se formira, trenutno je kao neštimovana gitara, treba da se vežba, idem na časove, kod logopeda... Sve! Imala sam dva ogromna polipa koji mi više nisu omogućavali da pričam, a kamoli da pevam", zaključuje pjevačica, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije