Jet set

Euro nije ni počeo, a već imamo najatraktivniju prezenterku

Euro nije ni počeo, a već imamo najatraktivniju prezenterku
Foto: Instagram | Euro nije ni počeo, a već imamo najatraktivniju prezenterku

Otišla je selekcija Ukrajine dominantno na Evropsko prvenstvo, bili su prvi u grupi sa Portugalijom i Srbijom, a s obzirom na to s kim igraju na EP u prvoj fazi (Holandija, Sjeverna Makedonija, Austrija) ne bi bilo iznenađenje i da odu u drugi krug.

Skoro svi u Ukrajini vjeruju u takav scenario, te otuda i ne čudi što se ovom EP daje dosta na važnosti i što se tiče televizijskih prenosa i analiza utakmica.

Upravo će to biti jedna "disciplina" u kojoj će Ukrajinci moći da se pohvale da imaju jednu od najatraktivnijih prezenterki, piše Telegraf.rs.

U pitanju je Darija Savina, top model i influenserka koja ne propušta da na Instagramu kači svoje provokativne fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Savina Daria (@savinadasha)

Upravo na pomenutoj društvenoj mreži Savina je i najavila da će biti jedna od odmaćica EP, i to video snimkom gdje je, u crvenoj haljini, privukla veliku pažnju zbog svojih dugih nogu.

Savina je, takođe, tokom sezone pratila i ukrajninske klubove u evropskim takmičenjima, a vi u nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije