Jet set

Evo koliko je koštalo vjenčanje Ane Dabović

Evo koliko je koštalo vjenčanje Ane Dabović
Foto: Print Screen/Instagram | Evo koliko je koštalo vjenčanje Ane Dabović

Košarkašica Ana Dabović udala se za vaterpolistu Iliju Mustura u Herceg Novom, a cifra koju su mladenci iskeširali za glamurozno veselje uveliko se nagađa, s obzirom na to da su svadbu organizovali u najskupljem restoranu.

Naime, kako su mediji već pisali, svečani ručak upriličen je u jednom od najskupljih restorana u Herceg Novom, a mladenci su to zadovoljstvo platili čak 240 evra po osobi!

No, kako tvrdi izbor blizak paru, oni su za svadbu iskeširali oko 20.000 evra. Veselje je trajalo do kasno u noć, a gosti su najviše uživali kada se pojavio Saša Matić i zapjevao hit "Anđeo čuvar".

"Ana i njen suprug Ilija nisu hteli da štede kada je u pitanju venčanje. Vodili su računa o svemu. Kako o dekoraciji, tako i o hrani, mestu gde će svadba biti organizovana, ali i o muzici. Kada se sve to skupi, svadba je koštala oko 20.000 evra. Možda i više ako se uzme u obizir i muzika koja se dodatno plaćala. Ali ambijent gde se svadba održala je sve ostavio bez daha", kaže za "Blic" dobro obaviješten izvor.

Prema riječima izvora, svi su uživali u svadbi koja je trajala do kasno u noć.

"Baš je bilo romantično. Ana je blistala. Nije skidala osmeh. Najveselija je bila Milica. Ona sve vreme skakala, pevala, penjala se na stolicu... Igrala je sa rođacima, svi su je snimali", naglasio je izvor.

Inače, na vječnost pred Bogom su se zavjetovali u manastiru Savina, koji se nalazi u Boki Kotorskoj, smješten u jednom od najljepših dijelova Crnogorskog primorja.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije