Jet set

Fotografija Breda Pita negativno iznenadila obožavaoce

Fotografija Breda Pita negativno iznenadila obožavaoce
Foto: Print Screen/Youtube | Fotografija Breda Pita negativno iznenadila obožavaoce

Bred Pit, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, osvanuo je na naslovnici GQa kao njihova zvijezda za jul/avgust te je otkrio puno toga o karijeri, zdravlju i svojoj životnoj filozofiji.

U intervjuu se tako navodi da je Bred nakon razlaza od Anđeline Džoli prestao piti i trijezan je već oko šest godina. Takođe je govorio o pohađanju "Anonimnih alkoholičara" godinu i po dana i koliko mu se život promijenio.

"Čuo sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", rekao je glumac.

Na fotografijama za spomenuti magazin Bred je pozirao u laganoj majici i hlačama, dok se oko njega nalazilo svježe cvijeće.

Međutim, njegovi obožavaoci su zgroženi profesionalnim fotografijama.

"Izgleda da je trebalo da zatvore sanduk. Jadni Bred", "Izgleda kao da je mrtav", "Šta je ovo? Da nije izgubio opkladu?", "Užasna fotografija", "Ovo me je prepalo. Izgleda kao leš", "Razmislite o tome da promijenite naslovnicu", samo su neki od stotina komentara ispod objave.

Inače, Pit se u medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih muškaraca svijeta te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Dženifer Eniston te vezu s glumicom Anđelinom Džoli. Otac je šestoro djece s Džolijevom, a nakon mučnog razlaza u toku je borba za starateljstvo nad djecom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije