Jet set

Goca Tržan progovorila o sukobima s kolegama

Goca Tržan progovorila o sukobima s kolegama
Foto: Screenshot/YouTube/K1 | Goca Tržan progovorila o sukobima s kolegama
N.N.

Goca Tržan odavno važi za jednu od najiskrenijih na estradi, a sada je progovorila o odnosu s koleginicama i materijalnim vrijednostima koje su, kako kaže, za nju marginalna stvar u životu. Kako je objasnila, njeguje estradna prijateljstva, ali odbija da sluša muziku koju estradnjaci prave.

"Ne znam zašto se misli da na estradi nema pravog prijateljstva. Niti ja volim sve kolege niti sve kolege vole mene. Družim se samo s onima koji mi odgovaraju, koji su mi slični. Volim svoje koleginice iako ne slušam njihovu muziku. Da dođe do toga da nekog ne volim, taj mora mnogo da mi se zameri, a malo ih je koji su se usudili da mi se zamere", rekla je Goca Tržan, koja se nikada nije pokajala zbog svog britkog jezika.

"Nije mi žao što imam jasan stav o svemu što se dešava oko mene koliko god da me je to koštalo - pao meteor na mene i sve je kako treba da bude", ispričala je pjevačica, koja se za razliku od većine koleginica nikada nije opterećivala skupom garderobom.

"Ne opterećujem se time šta nose moje koleginice i da li imaju nešto što ja nemam, ili obrnuto. Daleko mi je važnije šta ljudi rade nego šta oblače i kako izgledaju. Svako ima pravo da izgleda kako želi, iako se u našem sistemu vrednosti forsira da svi izgledamo isto", rekla je pjevačica.

Takođe, prokomentarisala je i trend gledanja u šolju, horoskopa, tarota…

"Ne verujem u retrogradne Merkure i ostala sra*a. Takve budalaštine utiču samo na ljude koji u to veruju, a ja svakako nisam jedna od njih", rekla je Goca Tržan.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije