Jet set

Halid Bešlić otkrio kako je završio na operacionom stolu

Halid Bešlić otkrio kako je završio na operacionom stolu
Foto: N.N. | Halid Bešlić otkrio kako je završio na operacionom stolu
N.N.

Pjevač Halid Bešlić krajem juna je završio u bolnici te mu je tada u "Centru za srce" u Sarajevu ugrađen stent. Ubrzo nakon zahvata pušten je na kućnu njegu i jako brzo se oporavio.

"Stent je ustvari rutinska operacija. Imao bih problem da sam imao udar, ali simptomi su bili takvi da sam otišao doktoru kojeg poznajem i on je odmah vidio da sam imao veliko začepljenje arterije srčane, odmah na sto, stent i to je to. Gledaš onaj ekran, njih dvojica su bili oba moji prijatelji, rekao sam ne dajte me. Oni se smiju", opisao je sada Halid u razgovoru za IN Magazin.

Rekao je kako se nakon operacije dobro osjećao i  ljekari su mu dopustili da već deset dana nakon zahvata počne pjevati.

Podrška mu je bila supruga Sejda koja je uz njega bila u svim fazama njegove karijere i uvijek mu je oslonac.

"Ona je dio mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kavu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kave... S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuha, a sad je došlo moderno vrijeme da se muškarci hvale da dobro kuhaju, u moje vrijeme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komandira. Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmjeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, tjeraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40, 50 godina ne može nitko biti priječi od nje, to se nekako samo stvori", kazao je Halid.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije