Jet set

Hejli Biber jednobojnom kombinacijom oduševila prisutne

Hejli Biber jednobojnom kombinacijom oduševila prisutne
Foto: Screenshot/Instagram | Hejli Biber jednobojnom kombinacijom oduševila prisutne

Posljednjih nekoliko godina modne kombinacije koje nosi Hejli Biber zaista su vrijedne pažnje. Ona s nevjerovatnom lakoćom spaja visoku modu i urban stil, a to je uradila i ovoga puta.

Hejli se sinoć pojavila na žurci svoje prijatejice Kendal Džener, a za ovu priliku obukla je jednobojnu kombinaciju, odnosno, cijeli stajling je bio u crnoj boji.

Manekenka je obukla crnu haljunu čiji gornji dio izgleda kao sako, a donji kao mini-suknja. Jedino što ih povezuje je parče tkanine na leđima i nešto nalik mašni na prednoj strani haljine.

Dozu provokacije unijela je pomoću crnih čarapa koje se završavaju tik ispod suknje, a cipele koje su u trendu upotpunile su cjelokupan stajling. Od modnih dodataka Hejli je odabrala futurističke naočare i crnu torbu, a detalji poput zlatnih minđuša i prstenja savršeno su zaokružili ovu modnu priču.

Hejllin suprug, popularni pjevač Džastin Biber takođe je prisustvovao ovom događaju, ali se on, za razliku od Hejli nije potrudio oko modne kombinacije.

Džastin je stigao u sivom duksu i širokim pantalonama od teksasa. Od modnih dodataka imao je samo kačket, a bijelo-plave patike tek su se nadzirale ispod širokih nogavica.

Dok ga jedni kritikuju da je trebalo da obuče nešto pristojnije, drugi ga brane i kažu da je ovo u Džastinom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @baldwibieber

 

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije