Jet set

Pratite nas na Google news

Hrvatski glumac se zbog maske potukao u tramvaju

Hrvatski glumac se zbog maske potukao u tramvaju
Foto: Screenshot / Facebook | Hrvatski glumac se zbog maske potukao u tramvaju
N.N.

Božidar Košćak, hrvatski glumac, potukao se u tramvaju - nakon što je vidio da jedan čovjek ne nosi masku, javljaju tamošnji mediji i dodaju da se događaj odigrao u četvrtak, 15. oktobra 2020. godine oko podne.

"Samo mi još fali da se tučem u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru", rekao je 71-godišnji Košćak za "24sata.hr".

"Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Upitao sam ga zašto je ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo da me udari. U guranju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajaju", rekao je glumac Košćak.

Dodao je da se inače pridržava svih mjera, odgovoran je i ne pada mu na pamet da se bije u 72. godini po tramvajima, prenosi "Nova.rs".

Na idućoj tramvajskoj stanici je, kaže on, izašao.

"Jao prestanite molim vas", čuje se gospođa iz tramvaja, koja je pokušala da ih razdvoji.

"Ljudi su ih razdvojili i još su izgovorili par ružnih riječi i otišli svaki na svoju stranu kao što se vidi na snimku. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom", rekao je svjedok događaja.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije