Jet set

Isak Šabanović otkrio nove detalje veze sa Aleksandrom Mladenović

Isak Šabanović otkrio nove detalje veze sa Aleksandrom Mladenović
Foto: Print Screen/Youtube | Isak Šabanović otkrio nove detalje veze sa Aleksandrom Mladenović

​Ljubavni par Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović dva mjeseca su uspjeli da kriju od javnosti da su zajedno, a nakon što su uhvaćeni u ljubavi, više ne kriju koliko znače jedno drugom.

Isak je priznao da neće upoznati djevojku s roditeljima dok ne bude siguran da će je oženiti, ali je Aleksandru ipak predstavio svojima, a i ona je njega upoznala s majkom.

"Pa ne bih ja, ali raskrinkao nas je 'Paparaco lov', ali dobro (smeh). Krili smo dva mjeseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko video poziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, biće svega", rekao je Isak, a onda otkrio da su i on i Aleksandra ljubomorni, a onda dodao da ga je pjevačica iznenadila samo deset dana nakon što su započeli vezu.

"Već desetog dana mi je kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Nema ga svugdje, ali ona je uspjela da ga pronađe."

Podsjetimo, Iska Šabanović priznao je da je sa Aleksandrom Mladenović u vezi, ali i da njihova romansa nema veze sa marketingom, jer mu ne treba marketing tog tipa.

"Tačno je, Aleksandra i ja smo zajedno već dva mjeseca. Oboje smo javne ličnosti i znamo da publiku zanima sve o nama i našim životima, ali nismo željeli da na račun naše veze dobijamo dodatni prostor u medijima. Naše karijere su odvojene, a i nisam navikao da iznosim svoj privatni život", rekao je Šabanović i dodao:

"Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lijepo, sjajno se slažemo, uživamo, zaljubljeni smo i srećni. Ja za deset dana izbacujem svoju novu pjesmu i ovo nije urađeno radi marketinga jer mi stvarno ne treba marketing tog tip", rekao je Isak za Telegraf.rs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije