Jet set

Ivan Bekjarev pozitivan na koronu, obustavljeno snimanje filma

Ivan Bekjarev pozitivan na koronu, obustavljeno snimanje filma
Foto: Screenshot/YouTube | Ivan Bekjarev pozitivan na koronu, obustavljeno snimanje filma

Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedjelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na kovid-19, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

"Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje" kazao je za Tanjug Bojanić.

On je dodado da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa oboljelim glumcem.

"Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja", kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželio brz oporavak.

Podsećamo da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji“ producentske kuće "Le Film” iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila "Zele Veljković" izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživio preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu "srpski Mančester".

Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspješnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinijele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije