Jet set

Jelena Đoković zapjevala pjesmu Zorice Brunclik

Jelena Đoković zapjevala pjesmu Zorice Brunclik
Foto: Print Screen/Instagram/jelenadjokovicndf | Jelena Đoković zapjevala pjesmu Zorice Brunclik

Slavni teniser Novak Đoković osvojio je sedmu titulu na Vimbldonu i još jednom pokazao da uprkos svim preprekama izlazi kao pobjednik, a nakon velelepnog dočeka ispred Starog dvora, odlučio je da titulu proslavi sa najbližim prijateljima.

Novak je u intimnoj atmosferi proslavio još jedan veliki uspjeh u nizu, a osim što je kralj "bijelog sporta", dokazao je i da je kralj dobrog provoda.

Druženje je potrajalo do kasno u noć, a poseban ugođaj bio je kada mu je supruga Jelena zapjevala pjesmu folk legende Zorice Brunclik "Košava" uz koju je i Đoković zapjevao i uživao pjevajući uglas.

Kako se ovaj snimak nevjerovatnom brzinom šeruje na društvenim mrežama, kako Novak, tako i Jelena dobili su pregršt komplimenata.

Inače, prije Jelene i Novak je pokazao svoje pjevačke sposobnosti, te otpjevao nekoliko numera, a jednu od njih posvetio svojoj supruzi.

U jednom momentu Saša Kovačević je zagrlio Jelenu i zapjevao Čolin hit "Ti možeš sve, al' jedno ne". Novak i Jelena su u tom momentu zapjevali u glas sa prisutnima, a Đoković je stihove: "Ti si mi takva suđena", posvetio Jeleni.

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije