Jet set

Kaja Ostojić se oglasila o raskidu sa fudbalerom

Kaja Ostojić se oglasila o raskidu sa fudbalerom
Foto: Screenshot/Instagram | Kaja Ostojić se oglasila o raskidu sa fudbalerom
N.N.

​Danas je u medijima odjeknula vijest da su pjevačica Kaja Ostojić i fudbaler Mateo Pavlović okončanu trogodišnju ljubavnu vezu, a ovim povodom se prvi put oglasila Kaja na Instagramu i potvrdila glasine o raskidu.

"Povodom današnjih natpisa u medijima koji su se poajvilia, a tiču se mog privatnog života, reći ću samo da smo Mateo i ja okončali emotivnu vezu i da se nadalje neću oglašavati ovim povodom. Zamolila bih sve medije da imaju razumevanja i da ispoštuju našu privatnost.Hvala puno...Vaša Kaja", napisala je ona u okviru priča na Instagramu.

U medijima se dugo provlačila priča da Kaju nije nikada prihvatila porodica njenog, sada već bivšeg dečka.

"Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi njome. Njih dvoje su se sve vreme nadali da će taj njihov stav da se promeni kada budu videli koliko se vole i koliko su srećni", rekao je izvor za "Telegraf" i dodao:

"Ništa se nije promenilo samo su vremenom osećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor sa FK "Rijeka" usledio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su doneli teško, bez teških reči i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino rešenje", rekao je izvor.

Kako mediji prenose, Kaja se nakon raskida iselila iz zajedničkog stana u Francuskoj i vratila se u Beograd, dok se Matero preselio u Rijeku.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije