Jet set

Kija Kockar: Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju

Kija Kockar: Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju
Foto: Screenshot/YouTube | Kija Kockar: Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju
N.N.

Pjevačica Kristina Kija Kockar podijelila je na svom Instagramu pitanje koje je dobila u jednom intervjuu, a koje se tiče Đanija i veselja povodom svadbe njegovog sina na koje Kija nije bila pozvana.

Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, Kockareva je vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje.

"Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam dio toga, ne pripadam tu, nisam pozvana. Uostalom, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako seješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio dio moje pjesme. Ta mi je jedna od omiljenih", odgovorila je na pomenuto pitanje Kija, a onda je i na stori na Instagram postavila baš ovu duetsku pjesmu i stavila svima do znanja da protiv kolege zaista nema ništa.

Nakon ove izjave, za "Republiku" su se oglasili Đani i njegova supruga Slađana Trajković, koji su na njene reči krako i jasno imali da poruče:

"Poštujemo i mi nju, evo biće još jedna svadba pa će biti pozvana", rekla je Slađa, a Kija se nakon toga oglasila:

"Slađa je izjavila da imaju i oni poštovanje za mene i slažem se i treba da bude tako jer ne vidim da sam zaslužila bilo šta manje od toga. Međutim, zaista mi ne treba pozivnica jer ne idem na svadbe inače, i to već godinama, tako da ništa lično. Srećno, svakako, mladencima."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije