Jet set

Kim Karadašijan fotografijama razbjesnila fanove: "Pobjednica Fotošopa"

Kim Karadašijan fotografijama razbjesnila fanove: "Pobjednica Fotošopa"
Foto: Print Screen/Instagram/kimkardashian | Kim Karadašija fotografijama razbjesnila fanove: "Apsolutna pobjednica Fotošopa"
N.N.

Kim Kardašijan je na novoj naslovnoj strani magazina Sports Ilustrejted, koji je tiha patnja za mnoge poznate žene.

Njene fotografije u bikiniju izazvale su dosta komentara, a rijaliti zvijezda se ponovo našla na meti zbog pretjeranog Fotošopa, što su prokomentarisali i grafički dizajneri.

Nije tajna da najpoznatija članica rijaliti porodice Kim Kardašijan već godinama uveliko koristi Fotošop i uređuje sve svoje fotografije prije objavljivanja na društvenim mrežama. Uređivanje vašeg tena, linija, visine, šminke... mali su trikovi iza savršene fotografije na Instagramu.

Međutim, kada se tako nešto ugleda na naslovnici magazina Sports Illustrated, mnogi reaguju negativno. S naslovnice planetarno popularnog časopisa ovoga mjeseca smiješi se upravo Kim, a snimanje je održano u Dominikanskoj Republici.

Pozirala je tako pred objektivom Grege Svalesa u bež miniaturnom kupaćem kostimu i on se gotovo stopio s njenim preplanulim tenom. Osim bujnih oblika u prvom planu, čitatelji su brzo primijetili savršeno doterano lice.

"Kim je apsolutna pobjednica Fotošopa 2022", jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama na tu temu, a za američki mediji prokomentarisali su i grafički dizajneri.

"Iz profesionalnog ugla gledanja, na prvoj se vidi da je ova fotografija uređena u Fotošopu", govori za The Post Gabriela Ksapo, pa dodaje:

"Ako zanemarimo činjenicu da je Sports Illustrated, podsjetimo se da je Kim Kardašijan. Dobro znamo da je u ovoj fazi njene karijere gotovo sve što je predstavljeno u medijima dotjerano i fotošopirano."

Ksapo je ustanovila da je na naslovnici najviše uređeno lice, što do sada nije bio slučaj jer se Kim pretežno koncentrisala na uređivanje svog tijela.

 

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije