Jet set

Ko je dečko Ane Korać sa kojim čeka bebu

Ko je dečko Ane Korać sa kojim čeka bebu
Foto: Instagram | Ko je dečko Ane Korać sa kojim čeka bebu
N.N.

Starleta Ana Korać otkrila je na svom Instagram profilu da je u drugom stanju, a svi se pitaju ko je otac njenog djeteta.

Naime, Ana je u svojim posljednjim intervjuima često isticala kako je srećno zaljubljeno, te da sa svojim partnerom, koji je, kako su pisali mediji, biznismen i milioner, želi da se ostvari u najvažnijoj ulozi u životu.

"Vreme mi je da se ostavrim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najlepšu devojčicu. On je dečko za primer i neko ko je ulepšao moj život", zaključila je ona nedavno.

"Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam nameru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me srećnom, lepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi devojci poželela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Videćete kada se budemo venčali", poručila je Koraćeva za "Kurir".

Ana svog partnera krije od očiju javnosti, a samo jednog ga je pokazala na svom Instagramu, ali je tada preko njegovog lica stavila stiker.

Naime, ovog ljeta, nju je izabranik vodio u Dubai, kada je ona na pomenutoj društvenoj mreži okačila njihovu zajedničku sliku.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije