Jet set

Ljuba Perućica progovorio o raskidu sa Aleksandrom Prijović: "Prodisao sam"

Ljuba Perućica progovorio o raskidu sa Aleksandrom Prijović: "Prodisao sam"
Foto: Print Screen/Instagram | Ljuba Perućica progovorio o raskidu sa Aleksandrom Prijović: "Prodisao sam"
N.N.

Gdje god da se pojavi, Aleksandra Prijović privlači pažnju, a njen privatni život intrigira javnost.Gdje god da se pojavi, Aleksandra Prijović privlači pažnju, a njen privatni život intrigira javnost.

Iako je Aleksandra u skladnom i srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim je nedavno proslavila godišnjicu ljubavi, o njenim bivšim momcima se i danas i te kako priča.

Nakon što je Amar Gile progovorio o odnosu sa lijepom pjevačicom, na istu temu je govorio i Ljuba Perućica koji se sa Aleksandrom zabavljao dvije godine.

Iako je i on danas u skladnom braku, pjevač ne krije da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima.

"Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti", rekao je.

Na pitanje da li je patio nakon raskida, odgovorio je iskreno:

"Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo", objasnio je Ljuba.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije