Jet set

Marija Šerifović o raspadu grupe Hurricane: Znala sam

Marija Šerifović o raspadu grupe Hurricane: Znala sam
Foto: Instagram | Marija Šerifović o raspadu grupe Hurricane: Znala sam da će se to desiti
N.N.

Marija Šerifović prokomentarisala raspad grupe "Hurricane".

"Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji", rekla je Marija Šerifović za 24sedam.

Ona im je poželjela sreću u solo karijerama.

"Doći će neke nove devojke. Ja mogu samo da kažem da mi je negde žao zbog toga, ali isto tako želim da poželim svu sreću i Sanji Vučić i Kseniji Knežević i Ivani Nikolić. Želim im sreću u solo karijerama i bilo kojim drugim poslovima, zadacima koje im život bude servirao", rekla je MArija

Kako se bliži prestižno muzičko takmičenje - Evrosong, Šerifovićeva je otkrila da li će bodriti srpsku predstavnicu u Torinu.

"Ja ću 12. maja, kad bude Konstraktino polufinale, punim srcem, skromno, u krugu porodice i prijatelja, proslaviti svoju slavu, proslaviti 15 godina od pobede na Evroviziji, kao i, sigurna sam, ulazak Srbije u finale, pošto je to, je l', najteže. E sad, šta će dalje da bude, to je stvarno stvar sudbine, kometa, planeta, ali sam sigurna da će plasman biti jako, jako dobar", kazala je ona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije