Jet set

Miki Mećava iz izolacije objasnio zašto je napustio COVID bolnicu

Miki Mećava iz izolacije objasnio zašto je napustio COVID bolnicu
Foto: Facebook/Miki Mećava | Miki Mećava se javio iz izolacije objasnio zašto je napustio bolnicu

Pjevač Miki Mećava, koji se liječi od virusa korona, napustio je juče COVID-19 bolnicu "Arena". On se javio iz samoizolacija i objasnio da nije pobjegao iz ove zdravstvene ustanove, već da se ljekarima javio.

On je objasnio i zašto je otišao iz COVID bolnice.

"Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti...", napisao je Miki Mećava u svojoj objavi na Instagramu i dodao:

"Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi doktor mi je rekao: 'Što se nas tiče ti si za nas izlečen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat iako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergičan na prašinu! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio", objašanjava Miki.

"Opet sam se konsultovao sa doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga. Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, lekara, medicinskog osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali i negovali kao malo vode na dlanu, jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji i svaka im čast. Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete i velike profesionalce", navodi Mećava.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije