Jet set

Milica Pavlović predala tužbu protiv Ane Nikolić

Milica Pavlović predala tužbu protiv Ane Nikolić
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL | Milica Pavlović predala tužbu protiv Ane Nikolić

Mediji već danima pišu o skandalu koji je nastao kada se na YouTubeu pojavio demo snimak njenog hita "Provereno", koji izvodi njena koleginica Ana Nikolić.

Da stvar bude gora, Ana je na nastupu na jednom beogradskom splavu otpjevala Miličin hit sa novog albuma, pjesmu "Provereno", ali u izmjenjenoj verziji i time napravila pravu pometnju na estradi.

Pavlovićeva je ipak na kraju odlučila da cijelu stvar riješi sudskim putem.

"Nije me Ana kontaktirala u međuvremenu. Lično želim da stavim tačku na tu priču, zato što iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pjesmu, a potom zavolela i zajedno sa mnom napravila hit, ja sam srećna", izjavila je Milica za "Blic".

 Potom je dodala da je cijeli slučaj predala svom pravnom timu.

"To znači da je stvar i te kako u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji. Ali kako što sam već rekla od mene se zaista pogrdne reči neće čuti. Mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje", objasnila je ona.

Dotakla se i koleginica koje joj nisu pružile podršku.

"Koleginice koje me nisu podržale isključivo govori o njima. Ne što me nisu podržale, već što na ovu priču nisu odreagovale onako kako trebaju ljudi koji se bave muzikom na pravi način. Ali opet svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu",  bila je izričita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije