Jet set

Nakon raskida sa Isakom, Aleksandra Mladenović u zagrljaju glumca

Nakon raskida sa Isakom, Aleksandra Mladenović u zagrljaju glumca
Foto: Printscreen/Instagram | Nakon raskida sa Isakom, Aleksandra Mladenović u zagrljaju glumca

​Mlada i atraktivna pjevačica, posljednjih mjeseci bila je u centru medijske pažnje zbog veze sa Isakom Šabanovićem, prošlogodišnjim finalistom Zvezda Granda.

Ipak, veza nije dugo potrajala, a Aleksandra Mladenović sada je iznenadila sve, kada je objavila fotografije na kojima je veoma prisna sa popularnim glumcem Vukom Kostićem.

Iako bi odmah svi pomislili da je u pitanju nova romansa, mlada pjevačica i Vuk, snimili su spot i zajedničke scene za novu pjesmu koja će se naći u  seriji "Ubice moga oca".

Muziku je kao i do sada pisala Aleksandra Kovač, dok aranžman potpisuje Aleksandar Soforonijević.

Mlada pjevačica prezadovoljna je saradnjom, a to je i javno objavila uz fotografije sa snimanja serije:

"Veliko mi je zadovoljstvo sto sam deo 6 sezone serije 'Ubice mog oca'. Zahvalna sam celoj ekipi. Prelepo iskustvo! Jedva cekam da uskoro cujete numeru!", stoji u opisu fotografije, dok je Aleksandra gostujući u jednoj emisji, imala samo riječi hvale za našeg glumca:

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo jednog ovakvog projekta. Prvi put pevam glavnu numeru u jednoj takvoj, popularnoj seriji. Vuk je divan momak i veoma pazljiv. Imala sam malu tremu, a on me je baš opustio. Cela ekipa je divna, jedva čekam da spot i pesma ugledaju svetlost dana", rekla je pjevačica, prenosi magazin.novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije