Jet set

Nova pjesma Bake Praseta naslušanija u Hrvatskoj

Nova pjesma Bake Praseta naslušanija u Hrvatskoj
Foto: Antonio Ahel / Pixsell | Nova pjesma Bake Praseta naslušanija u Hrvatskoj

Baka Prase (25), najpopularniji jutjuber na Balkanu, objavio je novu pjesmu, a iako su prošla samo dva dana od objavljivanja numere "Tokyo" ona već ima dva miliona pregleda.

Osim što je najpopularnija pjesma u Srbiji, nova pjesma Bake Praseta postala je najslušanija i na hrvatskom YouTubeu.

"Naučio sam drevni jezik Lorda Bube Korelija", napisao je Baka Prase u komentaru ispod pjesme.

Mnogi su komentarisali kako pjesma zaista liči prethodnim pjesmama navedenog izvođača te da je tekst teško razumjeti, osim u dijelovima gdje jutjuber spominje brendove poput Diora i seriju La kasa del papel.

Baka Prase je krajem prošle godine smanjio aktivnost na društvenim mrežama nakon što je završio u policiji nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić. Baka Prase je nakon njezine smrti na svom YouTube kanalu objavio video u kojemu je govorio o odnosu s influenserkom koja je tragično preminula.

"Sada svi pišu da sam ja ubica, da sam odgovoran za smrt djeteta jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su odmah uprli prstom u mene. Bili smo posvađani, ali je to bilo prije dvije godine. Naravno da joj je bilo loše i da su je mrzili kada sam je ja prozivao, ali to je sve završilo. Ona je prešla preko toga i zaboravila na sve te je nastavila snimati videa. Želim da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji", rekao je tom prilikom Baka Prase.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije