Jet set

Ova čuvena glumica je bila supruga legendarnog Gidre

Ova čuvena glumica je bila supruga legendarnog Gidre
Foto: Screenshot/Instagram/balkanskim.sokakom | Ova čuvena glumica je bila supruga legendarnog Gidre
N.N.

Glumac Dragomir Bojanić Gidra o privatnom životu je rijetko govorio javno, pa je tako mnogima promaklo da je u braku bio sa koleginicom Ljiljanom Kontić, sa kojom je dobio ćerku Jelenu.

Ljiljana i Gidra zaljubili su se na prvi pogled, a vjenčali su se nekoliko godina kasnije, 1966. godine, prenosi Kurir.

"Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu", rekao je jednom prilikom glumac.

Fotografija na kojoj je Gidra sa porodicom srećan i nasmijan, ujedno je i jedna od rijetkih njihovih zajedničkih fotografija koje su se pojavile u javnosti.

Ljiljanu Kontić publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji "Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se", a kadar je delila sa suprugom u filmu "Šta se zgodi kad se ljubav rodi".

Jednom prilikom istakla je da je možda u svojoj karijeri mogla da uradi i više, ali joj je porodica uvijek bila na prvom mjestu.

"Na Akademiji sam bila vrlo ambiciozna, ali onog trenutka kad sam se udala za Gidru, bila sam svesna da će u interesu porodice gluma morati da trpi. Valjda je to nama ženama u krvi", priznala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @balkanskim.sokakom

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije