Jet set

Ovo su najbolji pjevači Zodijaka

Ovo su najbolji pjevači Zodijaka
Foto: Pexels | Ovo su najbolji pjevači Zodijaka

Pjevanje podiže raspoloženje, može povećati energiju i samopouzdanje te pomoći da se oslobodite stresa.

Neki koriste svaku priliku za pjevušenje - u automobilu, pod tušem, na karaokama...

1. Ovan 

Najjače osobine Ovnova su njihova sposobnost preuzimanja rizika i samopouzdanje. Ovan ne podnosi dosadu i uvijek mora začiniti stvari. Istaknuće se kao umjetnici i neće se držati samo jednog muzičkog žanra - pjevaće sve od rocka do jazza. Vole stalno isprobavati nove stvari, a glazba im mora uvijek izgledati svježe. Kako je Ovan vrlo strastven znak, glas će mu biti biti pun iskrenih i intenzivnih emocija. 

2. Djevica 

Jedna stvar koja krasi pjevačicu Djevicu je dosljednost sa svojim glasom. Djevice neprestano rade na svom zanatu i rade vokalne vježbe, tako da su uvijek dobro uvježbane kada nastupaju.

Ako pjevaju emotivnu pjesmu, to neće biti jedna nota niti će sve emocije biti u velikom finišu. Djevičin glas je sjajan tokom cijele pjesme jer imaju dosljednu glasnoću, ton, visinu, stil i emociju u svakom trenutku. 

3. Bik 

Kad je riječ o pjevanju, Bik ima sve. Duboko su u dodiru sa svojim emocijama, tako da mogu stvarno osjetiti i povezati se s pjesmom. Njihova senzualnost dodaje važan element njihovom pjevanju. Bikovi imaju tendenciju da budu odlični pjevači, jer njihov glas nikada ne slabi. Glas Bika je snažan s kristalno jasnim notama koje nikada ne posustaju. Uz vokalne sposobnosti, krasi ih izvrsno držanje, besprijekorne tehnike disanja, stalna vježba i stalni umjetnički rast. 

4. Ribe

Ribe su umjetnici u duši i imaju na raspolaganju golemu zalihu talenata. Kad Ribe odluče usmjeriti svoju energiju na pjevanje, zaljubiće se u svoj glas. Znaju da imaju sjajan glas i ponosni su na njega. Zbog te ljubavi one će puno vježbati, neće se bojati nastupa pred drugima i nemaju poteškoća u slušanju vlastitog glasa. Ribe se ponašaju prema svom glasu kao prema voljenoj osobi - sa suosjećanjem i brigom.

5. Rak 

Rakovi se rađaju s dubokom ljubavlju prema muzici. Sjajni su u sviranju instrumenata svih vrsta, ali postoji nešto čarobno u načinu na koji se povezuju s pjevanjem. Oni koriste svoje emocije, osobnost i duh dok pjevaju, a to izravno dolazi do onih koji ih slušaju. Budući da su iznimno kreativni, sposobni su stvoriti i potpuno jedinstvene pjesme, piše YourTango.

(24sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije