Jet set

Pogledajte kako izgleda sin Ketrin Zite-Džons i Majkla Daglasa

Pogledajte kako izgleda sin Ketrin Zite-Džons i Majkla Daglasa
Foto: Print Screen/Instagram | Ovo je sin Ketrin Zite-Džons i Majkla Daglasa

Glumica Ketrin Zita-Džons je na svom Instagram profilu objavila do sada neviđene fotografije svoga sina Dilana kojeg je dobila u braku sa slavnim Majklom Daglasom.

Dilan Daglas proslavio je 22. rođendan, a njegovi slavni roditelji odlučili su ga obilježiti emotivnim objavama na društvenim mrežama.

"Radost koju si do sada donio na ovaj svijet je nemjerljiva. Volim te više nego što se riječima može opisati", poručila je glumica svom sinu.

 

Majkl je objavio video u kojem je Dilanu poželio sve najbolje te istaknuo koliko je ponosan na njega.

Osim sina Dilana poznati holivudski par ima 19- godišnju kćerku Karis koja je nedavno završila srednju školu te je, kao i Dilan, odlučila pohađati prestižni Univerzitet Broun.

 

Inače, Daglas je 25 godina stariji od svoje supruge i do danas su jedan od najstabilnijih parova u Holivudu. Uprkos predrasudama, njihova ljubavna priča je jednako jaka kao na početku i postali su primjer da velika razlika u godinama nije prepreka za ljubav.

Daglas je bio uporan i s lijepom glumicom postao jako dobar prijatelj. Satima su razgovarali na telefonu jer im pretrpani rasporedi nisu dopuštali da budu u istim gradovima. Kasnije se to razvilo u romantičnu vezu.

Sudbonosno "da" izrekli su u novembru 2000. godine u hotelu Plaza u Njujorku. Zita-Džons je tri mjeseca ranije rodila njihovo prvo dijete, Dilana. 2003. na svijet je stigla Karis, a glumac iz prethodnog braka ima i sina Kamerona, prenose mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije