Jet set

Pomračenje mjeseca donosi mnoge promjene

Pomračenje mjeseca donosi mnoge promjene
Foto: Arhiva/Ilustracija | Pomračenje mjeseca donosi mnoge promjene
N.N.

Pomračenje mjeseca u kvadratu sa Saturnom i trigonu sa Marsom i Neptunom dogodiće se 16. maja, kada imamo egzaktni aspekt Mjeseca i Saturna na 25. stepenu Mjeseca u Škorpiji i Saturna iz Vodolije, ali i podršku Marsa i Neptuna iz znaka Riba, objašnjava astrolog Aleksandra Bjeljac.

Do kraja maja ovi aspekti će biti dominantan. Blagi oprez, nježniji pol može biti na udaru. Izbjegavajte sukobe i potrudite se da ostanete smireni i energiju usmjerite ka svemu što vas opusta i čini srećnim.

Ovan

Ovaj kvadrat dominira vašim poljem borbe i sukoba sami sa sobom. Više razumijevanja i strpljenja je potrebno u ovom periodu. Radite na sebi. Sve što vas sputava prevaziđite odmorom i unutrašnjom energijom.

Bik

Ostanite smireni, rješavanje problema je na pomolu. Pratite vaš instinkt i budite smireni. Problemi vezani za karijeru i javnosti mogu biti dominantni ili se rješiti u ovom periodu. Čuvajte svoj mir i svoju porodicu.

Blizanci

Pojačane obaveze i aktivnosti koje niste uspješno završili privedite kraju. Pojačanu nervozu, teže misli odstranite u društvu i komunikaciji sa osobama koje vam prijaju.

Rak

Izbjegavajte sukobe u ovom periodu. Ne pozajmljujte novac, izbjegavajte bilo kakve transakcije ovog tipa. Više odmarajte. Neka vam fokus i energija budu usmjereni ka karijeri i napretku.

Lav

Moguća prisutna nervoza u domu, porodici. Izbjegavajte konflikte. Pokušajte da nađete mir u nekom lijepom putovanju i promjeni načina razmišljanja.

Devica

Izbjegavajte teške riječi i konflikte sa okolinom. Prolazno nezadovoljstvo u svakodnevnom životu. Više strasti, energije i pozitivnih misli vraća vas u život.

Vaga

Mogući prolazni problemi kada su finansije u pitanju. Obratite pažnju na ishranu i aktivnosti. Ljepotu i energiju usmjerite ka partnerskim odnosima i uživajte sa voljenom osobom.

Škorpija

Svaki oblik opterećenja i uznemirenosti pokušajte izbaciti svakodnevnom aktivnošću. Budite smireni i okrenite se započinjanju svega novog. Uspjeh je na pomolu.

Strelac

Moguća prolazna nervoza i uznemirenost. Izbjegavajte sukobe sa okolinom. Više odmora i kvalitetnog sna priuštite sebi. Aktivni ste, energija se vratila, nastavite pozitivnim tempom.

Jarac

Problemi u komunikaciji i sa ljudima i nerazumijevanje okoline može obilježiti ovaj period. Briga kada su finansije u pitanju, ali izlaz je tu - u društvu bliskih ljudi i porodice. Ako je moguće, više se krećite ili otpujte negdje bar nakratko.

Vodolija

Nezadovoljstvo na polju karijere ili odnosu sa kolegama ili vama bitnom osobom mogu vas uznemiriti. Problemi u vezi sa porodicom. Više se krećite i vrijeme provodite sa vama dragim osobama.

Ribe

Mogući prolazni problemi sa snom. Želja za novim poduhvatima. Više se odmarajte, čitajte, edukujete se. Finansije će vas pokrenuti. Bolja zarada i zadovoljstvo je tu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije