Jet set

Ronaldova vjerenica u bikiniju pokazala svoje nesavršenosti

Ronaldova vjerenica u bikiniju pokazala svoje nesavršenosti
Foto: Print Screen/Instagram | Ronaldova vjerenica u bikiniju pokazala svoje nesavršenosti

​Georgina Rodrigez i Ronaldo uživaju u porodičnoj idili i zasluženom odmoru na Ibici, a paparaco fotografi uhvatili su par na njihovoj luksuznoj jahti u trenucima opuštanja, sunčanja i kupanja.

I dok je fudbaler s ponosom pokazao svoje isklesane trbušnjake i izvajane mišiće, njegova izabranica oduševila je cijeli svijet slikom u mikro crnom bikiniju. Ono što je privuklo najviše pažnje, svakako je bila činjenica da nije imala nikakav problem da pokaže kako zaista izgleda.

Naime, vjerenica čuvenog fudbalera cijelom svijetu je pokazala da i njoj može da se naduje stomak, da ima strije i da nema problema sa celulitom.

Sve u svemu, otkrila je da je, prema riječima fanova, "prava žena od krvi i mesa", te da iako se trudi da izgleda perfektno u svakoj situaciji, s vremena na vreme dopušta sebi da uživa u svom prirodnom izgledu.

Podsjetimo, lijepa influenserka i Ronaldova vjerenica porodila se 18. aprila ove godine, na svijet donijevši djevojčicu Belu Esmeraldu, dok je, nažalost, tokom porođaja izgubila drugog blizanca - sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georginagio Rodriguez

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije