Jet set

Sani Trik FX progovorio o bračnoj krizi sa Natalijom

Sani Trik FX progovorio o bračnoj krizi sa Natalijom
Foto: Instagram | Sani Trik FX progovorio o bračnoj krizi sa Natalijom
N.N.

Sani Ibraimov poznatiji kao Sani Trik FX svojevremeno je progovorio o bračnom brodolomu koji je imao sa Natalijom Ibraimov, koji je umalo rezultirao razvodom.

Naime, Sani i Natalija Ibraimov, osnivači popularne dens grupe Trik FX i bračni par, imaju jedan od najskladnijih brakova koji traje već skoro trideset godina, ali iako im mnogi zavide niko ne zna da su oni bili na ivici da se razvedu, te da ih je jedan hit spasao u posljednjem momentu, a o čemu je Sani progovorio svojevremeno.

"Prosto me sramota da kažem da smo skoro 30 godina u braku, a znate zbog čega? Kad mi dođu i kažu jedan od najskladnijih brakova, a oni u braku pet godina", rekao je Sani za Grand Magazin.

Sani je otkrio da je u kritičnom periodu kada je mislio da će se razvesti od Natalije nastao i jedan od njihovih najvećih hitova.

"Tako je nastala pesma 'Spasi me', baš smo se zakačili nešto Nata i ja, ali smo imali zakazano kod Milana Bojanića iz grupe 'Tap 011' da uradimo tekst i bili smo tako nadrndani jedno na drugo i Milan je stalno išao te kod mene, te kod nje, a mi nismo hteli ni da razgovaramo, ona je plakala kod njega, ja sam zabrljao kao i uvek i u četiri ujutru je zvonio telefon i Milan nam je rekao da ima hit za nas", rekao je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije