Jet set

Snežana Đurišić o gubitku kilograma, evo čemu ne može da odoli

Snežana Đurišić o gubitku kilograma, evo čemu ne može da odoli
Foto: Screenshot/24sedam TV | Snežana Đurišić o gubitku kilograma, jednom specijalitetu ne može da odoli

Snežana Đurišić izgubila je više od 20 kilograma i svoju liniju je dovela do savršenstva. Budući da je mnoge interesovalo u čemu je tajna i kako je pjevačici pošlo za rukom da toliko smrša, ona je riješila da stavi tačku na nagađanja i otkrije pravu istinu.

"Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula '92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike", priča pjevačica koja redovno trenira kod kuće s instruktorom.

"Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli.

"Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine", priča pjevačica i osvrće se na svoj specijalitet kojem ni ona kao i njen partner Vanja Milošević ne mogu da odole.

"Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo", rekla je Snežana i otkriva koji je njen najveći porok.

"Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan", iskrena je pjevačica, piše Svet.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije