Jet set

Supruga Milana Kalilnića progovorila o braku sa glumcem

Supruga Milana Kalilnića progovorila o braku sa glumcem
Foto: Screenshot/Instagram | Supruga Milana Kalilnića progovorila o braku sa glumcem
N.N.

Supruga Milana Kalinića, Sandra Kalinić, progovorila je o braku sa glumcem i otkrila nepoznate detalje iz njihovog braka.

Naime, Sandra je govorila o početku ljubavi sa glumcem i istakla je da je Milan okružen lijepim ženama koje se bore da budu u njegovom društvu.

"Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga", počela je priču Milanova supruga.

"Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan", rekla je Sandra, dok je Milan ima potpuno drugačiji stav.

"Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari . Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori", rekao Milan za Story.

Podsjetimo, Milan i Sandra su u braku 16 godina, i imaju kćerku Teu i sina Vuka, a važe za jedan od najskaldnijih parova na javnoj sceni.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije