Jet set

Tanju Savić dečko muvao u liftu: Bilo mi je smešno

Tanju Savić dečko muvao u liftu: Bilo mi je smešno
Foto: Print Screen/Instagram | Tanju Savić dečko muvao u liftu: Bilo mi je smešno

Pjevačica Tanja Savić održala je nastup u poznatom beogradskom lokalu, a prije samog nastupa progovorila je o sinovima, ali i ispričala detalje šokantnog udvaranja od strane nepozantog muškarca u liftu.

Tanja se prvo požalila na zdravstveno stanje, jer je, kako kaže, već mjesec dana bolesna.

"Brzo se zamaram. Mesec i po dana vučem prehladu. Nije korona, ali očigledno da nešto u vazduhu postoji. Što utiče jako loše na nas, a ovi virusi danas su katastrofa. Deci je na moru bilo prelepo, ja sam dva dana sa njima provela na plaži, sve ostalo u sobi. Spavala, odmarala, na infuzije išla po bolnicama i klinikama", rekla je Tanja.

Pjevačica je rekla da još nije spremila nasljednike za školu.

"Nismo još obavili pripreme za školu, ja to sve ostavim u minut do 12. Katastrofa! Sve je poskupelo, kako je svima tako je i meni", rekla je pjevačica.

Što se tiče ljubavnog života, pevačica je i te kako misterizona, ali je otkrila detalj koji ju je šokirao nedavno.

"Moram da vam priznam, prvi put u mojoj karijeri se desilo da me momak startovao u liftu. Meni je to toliko bilo smešno. Bila sam u šoku. Ulazimo u lift, ja onako dnevna varijanta sa šeširićem. I on meni kaže jesi ti Tanja Savić? Ja kao jesam. On meni ti stvarno divna ja tebe pratim, bla, bla... Ja kao, pa to je divno. Izlati iz lifta i on kreće da izlazi i kao meni hoćeš da mi daš broj, odveo bih te na večeru. Ja u šoku jer mi se tako nešto desilo i zamalo da mu dam broj mog menadžera. Pošto ko god da mi traži broj uvek je oko svirke i krenem da mu dam broj menadžera. Nisam znala šta ću pa sam mu rekla da mi piše na Instagramu", otkrila je Tanja za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije