Jet set

Tiktokera šokirao prizor iz mora u Hrvatskoj

Tiktokera šokirao prizor iz mora u Hrvatskoj
Foto: Printscreen/TikTok | Tiktokera šokirao prizor iz mora u Hrvatskoj

Tiktokom se širi viralni video ogorčenog turiste, inače popularnog tiktokera Mojo, koji je pronašao neugodno iznenađenje u moru u Hrvatskoj.

Na snimku koji je lajkovalo skoro milion ljudi, tiktoker Mojo slikovito je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je, čini se po snimci, poprilično šokirala.

"O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne, ne mogu govoriti engleski… Ne mogu da verujem šta sam upravo vidio svojim očima. Svojim očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj (I'm in Cro-wea-sha). Rekao sam sebi: 'Hajde da budem pustolovan'", pričao je šokirano Mojo i nastavio:

"Brate, sljedeća stvar koju vidim… Go**o. Kakica, brate. Mislim, k-a-k-i-c-a ide prema meni. Kakica pliva prema meni u mom vidnom polju. Rekao sam: 'Bombaclarttt' (baljezganje). Ne mogu da dišem! Neko je imao smjelosti, hrabrosti da bude u istom moru s nama… pogledaj koliko je barki ovdje. Neko se namjestio i po**ao. Čak sam vidio kukuruz, brate. Kukuruz", nastavio je.

Video je postao viralan prikupivši više od pet miliona pregleda i 930 hiljada lajkova, a komentari su jednako zabavni.

"Tako mi je drago da je stavio titlove", "Bombaclarttt!", "Lmaoo dobrodošao u Hrvatsku" i "On je u Cro-wea-sha, ljudi", samo su neki od njih.

 

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo  original sound - Moyo

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije