Jet set

Udala se Rita Ora

Udala se Rita Ora
Foto: Print Screen/Instagram | Udala se Rita Ora

Strani mediji bruje o tajnom vjenčanju pjevačice Rite Ore i režisera Taika Vaititija. Do informacije o tome da je par stao na ludi kamen, mediji su stigli na osnovu fotografija na kojima se vidi da oboje nose burme.

Do medija je stigla i informacija da se Rita sada preziva Vaititi-Ora.

Osim tajnog vjenčanja, čudna je i činjenica da par nije otišao na medeni mjesec, već su nastavili da žive i rade kao da se nisu ni vjenčali. Dok pjevačica snima nove hitove u studiju, njen suprug vrijeme provodi na filmskom setu.

Osobe bliske Riti navode da je njena želja bila da vjenčanje bude tajno, kao što je to bila i veza sa režiserom.

Naime, Rita i Taiki su bili u vezi godinu i po dana, a prvo zajedničko pojavljivanje desilo se na premijeri jednog vilma u Los Anđelesu 2021. godine.

Od tada su ih paparaci budno pratili pa smo tada otkrili da poznati par obožava se*s u troje, a partnerka im je bila i glumica Tesa Tompson. Izgleda da je par uživao u nježnostima sa mladom glumicom, a sve se desilo tokom prijatnog izlaska na kojem se pilo mnogo alkohola.

Na samom početku njene karijere Rita je počela da se zabavlja sa Robom Kardašijanom, bratom Kim Kardašijan. Čak se i u par navrata pojavila u njihovom rijaliti programu. Rob je "izgubio glavu" za Ritom, dok je ona sa njim bila samo zbog slave. Kada su raskinuli Rob je pričao kako ga je pjevačica varala sa 20 muškaraca. Rita to nikad nije dematovala, samo je izjavila kako veza sa Robom nije bila ekskluzivna, te da ga je zbog toga ostavila. Poslije raskida Rob se ugojio 135 kilograma i nikad se nije oporavio od šoka.

Nakon toga je Rita uplovila u burnu aferu sa reperom A$APOM Rockyjem, koji je priznao da je tadašnju djevojku varao sa Ritom. Pjevačica je i sama otkrila tu aferu, pa se reper naljutio na nju te je izvrijeđao u svojoj novoj pjesmi.

Ali Rita nije dopuštala da je poljuljaju te loše priče o njoj. Ona je hrabro koračala u potragu za novim ljubavnikom, pa je tak bila u kratkoj vezi sa Kelvinom Harisom, a zatim i sa Luisom Hamiltonom.

Ali ni Taika Vaititi nije anđeo. I sam je imao niz afera ali i brak sa Čelsi Vinstanli ima dvije kćerke koje ga prate u stopu na svim mogućim snimanjima. Iako ga mnogi doživljavaju kao divnog porodičnog čovjeka, nije tajna da obožava nastrane seksualne igrice i da ih rado primjenjuje.

Ako je Rita rekla "da" Taikiju, onda je rekla "da" i avanturama u bračkoj postelji.

(Stil kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije