Jet set

Vladan Savić nakon razvoda potražio stručnu pomoć

Vladan Savić nakon razvoda potražio stručnu pomoć
Foto: Print Screen/Instagram | Vladan Savić nakon razvoda potražio stručnu pomoć

​Frontmen grupe "Magla bend" Vladan Savić nedavno se rastao od nevenčane supruge blogerke Jovane Jocić sa kojim ima trogodišnju kćerku, što je šokiralo mnoge s obzirom da je u njihovom odnosu sve djelovalo idealno.

Par je za medije dao saopštanje u kome se navodi da su ostali u dobrim, prijateljskim odnosima, nakon čega je svako krenuo svojim putem.

Jovana je nedavno priznala da je uplovila u novu romansu i to sa Italijanom, dok Vladan o svom ljubavnom životu mudro ćuti.

"Ja sam srećan jako, po mojoj energiji se to vidi. Devojku ćete videti nikada, ne znam da li ćete je ikada videti u budućnosti, zato što ću se maksimalno potruditi. Ne želim da delim svoju sreću", kaže Vladan.

Pjevač je otkrio i to da je u jednom periodu svog života odlučio da potraži stručnu pomoć, kada je shvatio da se sam ne može izboriti sa problemima.

"Sam sam odlučio da krenem na psihoterapiju i savetujem svima i onaj koji misli da je super i da mu je sve u životu super, taj tek treba da krene na terapiju. Odlučio sam kada sam video kuda vodi ovaj brod", bio je iskren on, prenosi Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije